Akvastabil - Fusion 250

Akvastabil - Fusion 250

5799:-

Frakt tillkommer utöver den i kassan. Kontakta oss för pris. 

Beskrivning

Ett snyggt och stilrent möbelakvarium av högsta kvalitet. Med en modern design i högblankt vit och aluminium passar det in i alla hem och miljöer.

Akvarium
Akvariet har en öppning baktill i ramen för att underlätta monteringen med tex slangar till ytterfilter. Väljer man istället att ha ett innerfilter så kan man lätt montera dit medföljande passbitar. Locket består av två delar. Dessa kan man vika/ställa upp i ett låst läge. Det går även enkelt att lyfta av hela locket.

Lock
På locket sitter även 2 stycken hål för daglig utfodring. Locken går även att använda som ventiler att öppna om akvariet tex, blir för varmt.

Möbel
FUSION-möblerna är tillverkade i solid vit melaminplatta. De bärande delarna är 19 mm tjocka och luckor och hyllor har en tjocklek på 16 mm. Den karakteristiska profilen mellan luckorna är av massivt aluminium och gör det lätt att få tag i luckans kant. Alla möblernas kanter har pålimmade kantband. Även de som inte syns! Det gör FUSION-möblerna extra väl säkrade mot vatten- och fuktskador. På baksidan av möblerna hittar du två stora genomföringshål. De kan användas till att föra ledningar och filterslangar in och ut ur skåpet. Dessutom finns det ett hål i mellanväggen så att du lätt kan dra ledningar och slangar mellan skåpets invändiga rum. Alla FUSION-möbler är försedda med kraftiga integrerade fötter som lätt justeras inifrån skåpet även efter att akvariet har installerats.

OBS!
Tänk på att vara mycket noggrann när du ställer skåpet på mjuka trägolv. Ställskruvarna överför vikten och därmed trycket på ganska små områden (punktbelastning) vilket kan få golvbrädorna att sätta sig med tiden.

Belysning köpes separat. 


Allt detta ingår
– Akvarium: Fusion 250liter.
– Möbel: Fusion.
– Ställbara fötter.

Storlek/Mått
– Akvarium: 100x50x54cm.
– Möbel: 100x50x75cm.